Revitalisor OIie Duopack Bio5e Kaneel 70 ml

25,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Revitalisor OIie Duopack Bio5e Kaneel 70 ml

Te gebruiken voor het creëren van een aangename sfeer of voor het slapen gaan. Geeft een gevoel van welbehagen en activeert de fantasie en creativiteit. Kaneelessence heeft een versterkende werking op hart en geest.
Vooral mensen die herstellend zijn van een zware ziekte of die een zwakke constitutie hebben, depressief of melancholisch zijn, kunnen kaneel een tijdje gebruiken om de sfeer een beetje op te vrolijken.

De kaneelboom komt oorspronkelijk uit Sri-Lanka, maar wordt nu verbouwd in Zuid-India, Indochina, China, Afrika en het caraïbische gebied. Het is een groenblijvende boom van ongeveer 15 meter hoog met wit-gele bloemen die veranderen in blauw tot paarse bessen.

Dit artikel betreft een duopack van 2 x 70 ml Bio5e olie in de variant Kaneel voor gebruik in Revitalisor Luchtbehandelingssystemen.

Geeft een frisse stimulerende geur aan kantoorruimten, bedrijfsruimten, winkels en andere plaatsen waar meerdere mensen in nauw contact met elkaar omgaan.

De Bio5eTM olie is een uitgebalanceerde mix van essentiële oliën en minerale zouten. Door de combinatie van deze twee natuurproducten is Bio5eTM olie uitermate geschikt om in combinatie met onze revitalisor, uw lucht te zuiveren en te ontdoen van diverse soorten luchtverontreiniging zoals, sigaren-en sigarettenrook, pollen, schimmels, huisstof, uitwerpselen van de huisstofmijt, kooklucht, huisdiergeuren en diverse types van bacteriën.

Denk hierbij aan:

* Sigaren en sigaretten rook
* Pollen
* Schimmels
* Huisstof
* Huisstofmijt uitwerpselen (zeer proteïnerijk en waterabsorberend).
* Kooklucht
* Huisdiergeuren
* SBS (sick building syndrom)
* Diverse types van bacteriën; oa. Staphylococcus aureus, Pseudomonas auruginosa, Salmonella typhimurium, E-coli.

Onafhankelijke test hebben uitgewezen dat er van de hier bovenstaande zaken binnen 3 uur in een ruimte van 250m3 een reductie mogelijk is van 80%.

Door op een eenvoudige wijze een tweetal kneepjes (5 of 6 druppels) Bio5e™ oliën toe te voegen aan het waswater van je Revitalisor kan de Bio5e™ olie zijn werk doen en zal je binnen enkele seconden een opmerkelijke verbetering van de lucht in je huiskamer of kantoor bemerken.

Wij adviseren je om het water met de Bio5e™ olie om de twee dagen te vervangen.
De Bio5e™ oliën zijn verkrijgbaar in maar liefst 13 verschillende geuren in 70 mL uitvoering en 12 verschillende geuren in de uitvoering van 250 mL.