Verschillende soorten winterjassen voor mannen

Verschillende soorten winterjassen voor mannen

De parka jas, je ziet hem overal. Eerst waren het vooral de vrouwen die je met een parka zag, maar ook steeds meer heren wagen zich aan deze winterjas mannen. 

Als man wil je een winterjas die er stijlvol uitziet maar die je ook goed warmhoud. Binnen dit concept zijn er verschillende stijlen waar je voor kunt kiezen. Om het jou allemaal wat makkelijker te maken hebben wij deze stijlen voor jou op een rij gezet. Lees dus verder om erachter te komen welke stijlen winterjassen er zijn voor mannen.   Parka jassen heren

Parka jassen voor heren

De parka jas is natuurlijk een goed bijvoorbeeld van een soort jas die er zowel goed uitziet als je warm houdt. Parka jassen zijn tegen het slechtste weer bestendigt en zullen je altijd warm en drooghouden. Dit is ideaal wanneer je niet zo van de kou of de regen houdt. Bovendien zie je de parka altijd veel in het modebeeld en ziet je hiermee dus nooit fout.

De leren jas

Je denkt misschien dat een leren jas helemaal niet warm is, maar ook hier heb je warmere edities van. En op de niet al te bittere kun je ook een dunnere leren jas aan met een dikke trui of vest eronder. Een leren jas is erg klassiek, maar je kunt hem ook pimpen met het toevoegen van buttons bijvoorbeeld.

Het gewatteerde jas

Ook de gewatteerde jas is voor de heren helemaal in de mode. Bovendien is dit ook een goede jas die je warm en drooghoud. Met zijn gewatteerde lagen zal je het niet snel koud krijgen. Ook kunnen gewatteerde jassen echte statementjassen zijn wanneer je ze in een opvallend kleurtje hebt en kunnen ze zo de gehele outfit bepalen. Zoals je ziet is er genoeg keus wanneer het op winterjas mannen aankomt. Er is dus ook voor ieder wat hij wilt, en je hoeft geen genoegen te nemen met een winterjas die niet 100% bij jouw past. Je kunt nu dus beginnen met uitkiezen van de perfecte winterjas voor jouw stijl en jouw eisen. Je hebt genoeg om uit te kiezen en bent waarschijnlijk nog wel even zoet. Maar je hebt nu in ieder geval al een idee van de verschillende keuzes die er zijn.